NZOSA 2008 !


Čovjek bi pomislio po silnim slikicama koje stavljam ovdje da ništa drugo i ne radim osim što se zezam u gimpu-photoshopu. To nije istina….

Desilo se nekoliko super stvari u zadnje vrijeme sa FLOSS Manuals projektom na kojem radim, samo što mi se ne da išta o tome pisati. Uglavno, dobili smo “New Zealand Open Source Award 2008” u kategoriji “Open source use for community organization”! Bila je to teška konkurecija između “Cycling Advocates’ Network”, “SOUNZ Centre for New Zealand Music”, “Brenda Wallace” i nas. Totalno smo ih razbili i gotovo da mi je drago da sam zaboravio prošle godine da nas prijavim. Anywho, moja zaboravnost se isplatila.

Naravno, što se tiče ove nagrade sve zasluge i lovorike idu Adamu Hydeu (jer bogami ne bi ni dobili nagradu da on nije sa Novog Zelanda) za trud i angažman koji je uložio u cijeli projekt. Tako da “jeeeeee” živio on i mi skupa s njim. Dok onako primam nagradu u ruke i pozdravljam razdragane roditelje negdje u gledalištu (hey mama!) moram reći da je ovo jedna super ekipa za raditi i da mi je uistinu veliko zadovoljstvo biti dio ovog tima. He he he.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.