Da je Milan Bandić gradonačelnik Petrinje

Ljudi ga ne vole… ali što bi bilo kad bi se trampili….

Da je Milan Bandić gradonačelnik Petrinje morao bi jadan početi delati na novom naglasku i odreći se svog omiljenog kaj.

Da je Milan Bandić gradonačelnik Petrinje HNK Mladost (ili kako god da se sad zove) bi ušao u prvu ligu i zasigurno bi se našli kumovi koji bi sagradili sjevernu i južnu tribinu.

Da je Milan Bandić gradonačelnik Petrinje trener istoimenog kluba bi zasigurno postao Ćiro koji si je by the way preko državne agencije za prodaju nekretnina svojim rođacima sa dvojnim državljanstvom nabavio oveću količinu jeftinih srpskih nekretnina u Petrinji.

Da je Milan Bandić gradonačelnik Petrinje Teodor Celakoski iz inicijative “Pravo na grad” bi se preselio u Petrinju.

Da je Milan Bandić gradonačelnik Petrinje ista inicijativa bi morala svakako promjeniti moto “Mutna voda”. Čisto zato jer je voda iz gradskog vodovoda uistinu mutna i ponekad zagađena.

Da je Milan Bandić gradonačelnik Petrinje ne bi se u Petrinji našla gmajina dostojna i velika za 20,000 Thompsonovih obožavatelja.

Da je Milan Bandić gradonačelnik Petrinje jeftino bi se kumu u vlasništvu prebacila oveća nekretnina u centru Petrinje (trenutno u vlasništvu MORH-a) te zatim preprodala gradu Petrinji u vlasništvo da tamo sagradi Bandićeve stanove.

Da je Milan Bandić gradonačelnik Petrinje most na Kupi i tri mosta preko Petrinjčice bi dobila osvjetljenje.

Da je Milan Bandić gradonačelnik Petrinje gradski park posađen od strane napoleonovih trupa negdje 1810 godine bi dobio novi WC. Stari u žbunju bi i dalje ostao u funkciji jer novi nikad ne bi ni proradio.

Da je Milan Bandić gradonačelnik Petrinje Horvatinčić bi obnovio Petrinjku u centru.

Da je Milan Bandić gradonačelnik Petrinje Janica bi skijala na Čavić brdu.

Da je Milan Bandić gradonačelnik Petrinje Duško Ljuština bi otvarao Kestenijadu.

Da je Milan Bandić gradonačelnik Petrinje Todorić bi obnovio u ratu razjebani hotel.

Da je Milan Bandić gradonačelnik Petrinje uvatili bi nas obojicu u preprodaji Acinih nekretnina za 10 puta veću cijenu od tržišne kako bi se konačno preko Acinog grunta sagradila odavno planirana zaobilaznica za Zagreb.

Da je Milan Bandić gradonačelnik Petrinje Zagreb bi bio u banani.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.