Ništa se neće dogoditi – Split iliti Soba 306

Ništa se neće dogoditi je definitivno izgubio svoju draž otkako smo prestali sa kombijem obilaziti gradove i sela sjevernog Balkana. S vremenom, znatno većim brojem sudionika i smislenijim predavanjima/prezentacijama prestao je biti samo “skočimo u kombi i malo se glupirajmo uz ćevape i puno muškog bondanja”. Za 2-3 godine neće biti razlike da li idem na NSND ili IBM Forum…. Ah živote… što učini!

Zezam se…. Postaje sve bolje i bolje. Unatoč nešto većem obimu i smislenijem setupu ima mjesta za zakulisne igrice, tračeve i otkrivanje pikanterija iz života omiljenih razmjenjivača. Ove godine mi se nije dala raditi video reportaža. Zato sam strpao svoj mini digitalni foto aparat u džep da zabilježim potencijalno zabavne momente (Ostatak slika se nalazi ovdje). Ova slika iznad bi mogla spadati u tu grupaciju. Naime, njega jako opušta ženama raditi pletenice.

Brijanje prije ševe. To je soba 306.

Naš mačak.

Mjesto je to gdje se uvijek razmjenjuju novi gadgeti. Osim što smo razgledali Sašin Be-Book (e-book reader) igrali smo se i sa mojom kamericom. Na gornjoj slici se isprobava “smile detection”. Radi – vjerovali ili ne. Ako se pitate “da li sam isprobao” moj odgovor je – “jesam”. U Berlinu smo isprobali da li se moze okrenuti kamera i raditi “sad face” iliti “tužno lice” sa nadam da okine sliku. Da li radi? Radi.

Kamerica ima dva poprilično zanimljiva moda – “Lady Portrait” i “Male Portrait”. Da li radi? Radi!

Ne sjećam se točno ali mislim da bi ovaj NSND mogao biti prvi gdje su se Razmjenjivači na nekom događaju našli sa HULK-ovcima (kombiniram i sa BSD-ovcima). Zanimljiv kleš dvije različite ideologije sa puno “Isusek… Isusek… kako su oni čudni”.

Ako noćni provod nije zakazao u Moravicama na NSND-u teško da je moglo omanuti i u Splitu.

Na veliku žalost rasplesanih djevojki Ivan Nikolić zvani Leš je poprilično ozbiljno zaljubljen u svoju Luciju. Nešto se priča da bi mogli zajedno i da se usele na jesen. Samo ne znam “gdje” i sa “čime”. Ah…. ljubav.

Inače, vodeći ljubav sa metalnim šipkama na Bačvicama uspio je odgovoriti oveću količinu mladića od uživanja u Bačvica trance partiju. Oni su nastavili dalje.

Mislim da će se uskoro početi dešavati i “Stolnonogometoskop”. U biti, mislim da se jedan već desio u Alkatrazu. Nije bilo kuglice pa smo morali improvizirati. Ovo je bila loptica v0.30. Verzija 0.89 sa selotejpom je ispala pun pogodak.

Anywho, NSND Split je po mom mišljenju ispao jako dobro. Hrana (organizirana) nije bila tako dobra kao na onom prije toga u Moravicama. S obzirom da je u Splitu bilo znatno toplije mislim da je izbor hrane bio čist ok ali eto… Vidjet ćemo da li će slijedeće Moravice opravdati prijašnja dva puta.

Ja sam pričao o novom siteu. Trebalo bi ga dovršiti, malo ulickati, dovršiti dokumentaciju kako funkcionira pa objaviti. Definitivno će biti puno bolji od ovog sada a vidjet ćemo s vremenom da li će i zaživiti. Više o tome kad dovršim.

I za kraj….

Ostatak slika je ovdje

2 thoughts to “Ništa se neće dogoditi – Split iliti Soba 306”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.