Milatov vaginitis (NSFW)

Necenzurirana slika Petra Milata se nalazi ovdje.

Uglavnom, ova priča kako je Petar Milat završio u templateu od kulturpunkt portala (i još 20-etak drugih) je moja mali eksperiment sa Googleom. Ali ajmo od početka….

Kako je krenulo?

Osjetio je Pera potrebu da se cijelim internetom preko friendfeed.com podjeli svoje iskustvo korištenja novog operativnog sustava za svoj iphone. Kaže Pera da se ne isplati, tzv. podrška za multitasking na njegovom 3G-u jedva da i radi….

Za one koji nemaju pristup friendfeedu evo Perinih komentara:
– napravljen za ipad i iphone4, a na iphone3g (i, pretpostavljam, na iphone3gs) je toliko neprimjetna razlika da ne morate apdejtat
– tzv. multitasking toliko bezecira ram na iphone3g, da ga isuviše uspori
– al, niš. čekamo ajped –

…a ti si onda

… a ja sam onda svom dragom prijatelju i bivšem kolegi Petru Milatu ukazao na slijedeći link http://www.apple.com/iphone/softwareupdate/ gdje fino piše, a ja citiram, “For example, multitasking is available only with iPhone 4 and iPhone 3GS.”. Znači, multitasking (koji je u njegovom slučaju uistinu tzv) ne radi na telefonu koji on ima.

Nije valjda da je to sve ?!

Naravno da nije. Nakon što sam svom dragom prijatelju i bivšem kolegi Petru Milatu ukazao na problem dodao sam dvije opaske. Svi znaju da se Aco bavi FLOSS Manualsima pa mi je stvar dokumentacije pomalo i profesionalna mana. Daklem, da ne skrećem s tebe. Dobacio sam svome Peri da je katkad dobro pročitati dokumentaciju a “naročito onda kad znaš bolje od službene dokumentacije”. Naravno, mom bivšem sudrugu se ova zadnja opaska nije svidila.

I onda je on obriso komentar ?

Da. Onda je on obriso moj komentar. Nakon toga je obrisao još nekoliko drugih komentara.

Pa kad ga zoveš vaginom !

Počeo sam ga zvati vaginom nakon što mi je počeo brisati komentare. Komentari koje mi je obrisao su bili komentari koje bih rekao i Steve Jobsu da sam ga uspio uhvatiti na WWDC konferenciji. Znači, bečka škola. Znači komentar kojeg se ne bih sramio i da ga ugugla moj fiktivni slijedeći poslodavac ili sadašnji poslovni partner.

A zašto onda ovo?

Zabavna mi je instiktivna kamenjarska reakcija Petra Milata na internetu u 21 stoljeću. Uništi ono što ti se ne sviđa.

Petar kuži internete. Ne samo onaj jedan koji ima na svom iphone nego i ove ostale. Zato mi je zabavno da se s njim poigram malo 🙂

Čist onako da google indeksira

Što sam napravio… Čist zabave radi sam odlučio na sve moguće načine linkati pojam “Petar Milat” sa gornjom slike gdje namontirati Pera stoji pokraj vagine. Daklem, kad netko napiše Petar Milat u google kao jedan od 10 odgovora dobit će Perinu sliku vagine.

Alllliiiii kkkaaaakoooo?! Jednostavno. Imam par prometnih siteova sa dobrim rejtingom na koje ću postaviti linkove. Za koji tjedan… eto dlakave Milatove vagine na googleu! Na jednom mjestu u templateu od FLOSS manualsa dodam link i eto ti ga službena dokumentacija od Inkscapea pokazuje na Petrovu vaginu, ili ona od OLPC projekta. Svaka knjiga koja se isporuči, ili sva dokumentacija koja se nasnimava malim afrikanerima na njihove laptope će imati link na Petrovu vaginu. Tja…. osim svetog imena Šukera sad će znati i za Milat.

Ili npr kako sam template od http://www.kulturpunkt.hr/ promjenio da svaka stranica u sebi ima referencu na Petra Milata i njegovu vaginu. Aaaaaauuuuu….. Kad ga samo nezavisna scena pogugla sada…

Eto Pere u templatu sa par ključnih riječi da ga se lakše nađe i indeksira… i tako od ovog jutra na već nekih 20-etak siteova.

i na još jednom ….

Tko je Petar Milat

Ovo je njegov osobni web site: http://www.zoeforward.org/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.