Moji novi burazi

ISUSE BOŽE, pronašli su me neki novi burazi 🙂 Pomiješani su to osjećaji trenutno. Drago mi je da su prepoznali moj talent i duhovitost ali…. ISUSE BOŽE 🙂 Teško da mogu birati svoje obožavatelja, naročito kad sam im sa tematikom slike dao jako dobre razloge da ju interpretiraju drugačije od mene. Ali eto… milo mi je ipak oko srca kad vidim svoju rođenu sliku da se širi po Internetima (iako se ne slažem s tim burazima). Eto.. mala trivia, prava sam prostitutka jer postavljao sam i prvi pravo na grad website. Sad sam izgleda postao zadužen za vizualni identitet pro Horvatinčić ekipe 🙂 Smiješi mi se kupovina penthouse-a na cvjetnom po povlaštenoj cijeni.

Kako sam skužio? Čitajući Jutarnji list! Za komentare se koristi facebook account, tako da sam zamjetio profile sliku nečijeg facebook accounta. Ništa.. otišao na Facebook i klikao malo okolo. Provjerio sam logove od Apache 2-ojke. Spominjao sam se na index.hr, forum.hr, ekipa je slala gmailom itd… itd…. U svakom slučaju, drago mi je da zadnji radovi nailaze na sve manje kritike. Pitam se pitam da li je netko zamjetio da na slici nedostaje pola ramena. Hihihihihi.

Facebook profile buraza koji je odlučio staviti sliku za svoj profil: http://www.facebook.com/profile.php?id=100001298173329

Facebook grupa gdje se spominje slika: http://www.facebook.com/pages/Podrska-projektu-Cvjetni/116532951727537

Link na prijašnji članak: https://www.binarni.net/content/ne-bu-utekel

Komentari na jutarnjem:

Komentari na facebooku:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.