Kako povećati posjećenost siteu ?!



U samo jednom danu uduplao se broj posjetitelja na http://www.kulturpunkt.hr/ . Na gornjoj slici možete vidjeti graf posjeta sa Google Analytics web sitea za kulturpunkt. Statistiku za site ne bih smio javno objavljivati, zato sam i morao izbaciti prave brojeve sa grafa i druge podatke koji bi mogli reći više nego što smiju. U svakom slučaju, postoje povremena veća posjećenost (ovisi ako je koji članak linkan na drugom portalu ili se dešava neka akcija) ali ovaj put to nije bio razlog. Razlog je, a i meni je samome teško za povjerovati, članak o Petru Milatu. I ne baš tako mala dnevna posjećenost siteu je na osnovu jednog blesavog članka doslovno uduplana! U svakom slučaju, ja sam zadovoljan. Čestitke svim čitateljima!

Naravno, nema govora o bjelosvjetskoj zavjeri protiv svetog imena Petar Milat. Oni koji prate moje povremene postove ovdje ili koji su upoznati sa mojim prijašnjim uradcima u prvom hrvatskom elektronskom magazinu znaju da je to kalup mojih priča. Priča je vulgarna i preblesava da bi bila istinita, navodne izmjene na siteu su fake, meni ne ne svađa s nikim i ono što je najvažnije – nikad ne bih ovakve stvari miješao sa svojom profesionalnom djelatnošću tj. projektima na kojima radim. Napisati i fotošopirati neku bedastoću da raspizdim Milata je sasvim druga priča. To iz gušta radim za DŽ. Moje isprike ako je netko pomislio da ja mogu i hoću zamjeniti nečije ime sa slikom vagine na internetu.

U svakom slučaju, Pera me skino za frenda na facebooku i friendfeedu. Po drugi put. Čovjek bi pomislio da smo dvoje zaljubljenih tinejdžera. Zadnji put je to napravio nakon što je pročitao moju reakciju na komentar u kojem me optužio da sam lažov, plagijator i sve u svemu – ništkorist. Naravno, ne tako izravno već na onaj svoj kenjkav način. Poslije toga me bez riječi isprike dodao natrag. Dodat će me i ovaj put. Mene to preveč ništa ne uznemiruje jer Pera i ja smo stari kolege, ako kolege znači da sam mu besplatno radio na projektima.

Link na članak:
https://www.binarni.net/content/milatov-vaginitis-nsfw

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.