Hoće netko za DŽ u Amsterdam?

Daklem, početkom 3 mjeseca godine 2009. u Amsterdamu se organizira Winter Camp. FLOSS Manuals će imati svoj mali summit a između ostalog trebala bi se naći i ekipa koja radi na razvoju softwarea. Ako ste zainteresirani raditi na razvoju javite se…. za Dž (ali ćete lakše spavati) ćete raditi na razvoju aplikacije prije toga, dobit ćete smještaj i hranu tjedan dana u amsterdamu, družiti se sa novim i zanimljivim ljudima i ja ću kao glavni u razvojnom timu pokupiti neke pare na kraju za razvoj nove verzije FLOSS Manualsa… Meni to zvuči O.K. 🙂

Zezam se (naravno). Sa TWiki i Perl platforme smo odlučili preći (zbog velikog broja razloga o kojima se možda i raspišem) na novu platformu. Kako stvari stoje za sad je to Python+Django+JQuery+jako_puno_javascript_UI-a+neki_sql. Novac koji se pribavi iz različitih izvora se raspodjeli na osnovu preuzetih obaveza. Poprilično je transparentno i nisu baš brutalno velike pare u pitanju. Isto tako razmišljamo nešto i o komercijalnoj verziji ali o tome ne smijem pričati. Pretpostavljam.

Eto.. ako ste zainteresirani pomoći oko razvoja jednog ne_baš_ko_franjo_sexy_softwarea ali svakako interesantnog rješenja možete mi se javiti. Osim ovog momenta sa Amsterdamom otvara se i velik broj drugih mogućnosti i događanja koja se mogu posjetiti (samo Aco mora crnčiti od 08:00-16:00 i mora biti dežuran na telefonu pa ne može ići na takve stvari).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.