Da mi je Jena Malone….

Da mi je Jena Malone djevojka morao bih za početak smisliti uvjerljivu priču gdje smo se upoznali. Mislim da bih svakako iskoristio svoju kratkotrajnu Hollywoodsku avanturicu od prije dve godine. Bilo je to (rekao bih ja) dok sam čilao u Venice beachu sa židovskim lezbijkama i družio se sa koreografom Marilyn Mansona, pomoćnikom producentice Terminatora i sličnim važnim likovima zabavne industrije. Ako bi netko sumnjao (a većina bi) samo bih pokazao na svoj flickr set.

Da mi je Jena Malone djevojka svakako bih se prislio da pogledam Pride and Prejudice. Lagao bih joj da sam ga pogledao u kinu.

Da mi je Jena Malone djevojka zvao bih ju Džena. Koristio bih onaj glas koji se u ovim krajevima opisuje kao tvrdo Đ. Njoj bi to bilo totalno super i zvala bi me “moj mali balkanski mangupe…”.

Da mi je Jena Malone djevojka najvjerovatnije bih morao naći drugi posao. Kombiniram da izgovori “Džena hani. Ne mogu ovaj vikend da slušam tebe i tvoje bloodstains jerbo imamo migraciju u Agrokoru.”. Džena je super cool ali mislim da ne bi imala razumijevanja za moju karijeru IT konzultanta. 24/7 raspoloživost i slične pizdarije.

Da mi je Jena Malone djevojka instalirao bih MacPorts na njenog MacBooka i stavio joj ImageMagick (svakako bih sa info provjetio variants koje mi nudi). Ona ima jako puno slika sa svojih nastupa pa bih joj ja pokazao kako da si olakša izradu thumbnailova za website. Rekao bih joj da starta terminal i napiše ls -b *jpg | xargs -n1 sh -c ‘convert “$0” -thumbnail 300×150 “thumb_$0″‘. Džena uporno stavlja proklete spaceove u nazive slika pa bih joj svakako ukazao na argument -b i objasnio da ne zaboravi staviti navodnike kod naziva fileova. Ona bi me zvala “moj mali hakeru” i često pitala… “Aco.. a je’l ja sad programiram? Kad ćeš me Python naučiti!”.

Da mi je Jena Malone djevojka dofurao bih ju na 15 godina mature. Enough said.

Da mi je Jena Malone djevojka dok smo već u Hrvatska dofuro bih ju svakako na Razmjenu vještina. Većina ekipe ne bi ni znala tko je ona, malo bi ju poprijeko gledali zbog Mačića ali bi ih totalno oduševila kad je skužila da novih 2Gb RAM-a (što je uzela u HG Spotu) ne radi i da se bootala (držeći tipku Apple i S) u single user mode i sa memtest all 2 provjerila ispravnost RAM-a. Aka bi samo rekao “valja!”.

Da mi je Jena Malone djevojka svakako bih promjenio stil frizure.

Da mi je Jena Malone djevojka pokušao bih iskoristiti njenu medijsku prepoznatljivost za promociju svojeg binarnog startupa. Džena bi katkada srala “ti me voliš samo zbog moje slave” a ja bih oblačeći jednu od svojih https://www.binarni.net/ majica pogledao svojim velikim smeđim očima i rekao “Džena hani… znaš da to nije istina.”.

Da mi je Jena Malone djevojka nikad joj ne bih pokazivao svoje video uratke sa “Ništa se neće dogoditi”, “/mount Sljeme” i događaja u Čakovcu.

Da mi je Jena Malone djevojka ne bih prije spavanja peglao košulje za sutrašnji radni dan. To bi Acu činilo jako sretnim.

Da mi je Jena Malone djevojka često bih govorio… “Moja Džena….” ali nikad ne bih stavljao njenu sliku kao background.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.