Sitni glodavci

blagoslov_zivotinje

“Grad Zagreb, Ured gradonačelnika Milana Bandića, uz potporu zagrebačkog Kaptola, ove godine po prvi puta u Hrvatskoj organiziraju događaj pod nazivom „Blagoslov kućnih ljubimaca“ koji će se održati 27. travnja u zagrebačkom parku Maksimir na velikoj pozornici, s početkom u 17 sati.
Riječ je o događaju koji će okupiti sve kućne ljubimce na jednom mjestu i proslaviti naše zajedničke trenutke, zgode i nezgode s kućnim ljubimcima. Bez obzira imate li psa, mačku, kanarinca ili hrčka, svi ste pozvani.
Zato, vezicu u ruke i sa svojim najdražim ljubimcem pravac u Maksimir gdje Vas čeka druženje s ostalim ljubiteljima životinja.” – https://www.facebook.com/events/365627780224294/

sitni_glodavci

Mali je broj situacija gdje možeš pričati o sitnim glodavcima iz porodice kuna i pobrati like od “Milana Bandića” na Facebooku. Ja sam dosta tradicionalan po pitanju kućnih životinja, tako da nisam prepoznao tvora na gornjoj slici. U svakom slučaju sam pogodio da se radi o životinji iz porodice kuna.

Bilo kako bilo, za ovakve poduhvate je dobro imati ne jedan, ne dva, ne tri, ne četiri već pet (5) sitnih glodavaca na profile slici. Mans, Bude i Dr. Ivo, ovo je uspjeh sviju nas!

aco_profil

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.